Over ons

Wie zijn wij?

Q.A. Services is opgericht in 2011 door Arno Kosten, en vanaf de start is de hoofdactiviteit het keuren van uien en aardappelen.  Sinds 2020 trad de oprichter terug en is het bedrijf op dezelfde voet voortgezet door William en Corry Hoekman, die beiden als langere tijd mede-eigenaar waren.

Wij zijn uw ogen in het streven
naar de beste kwaliteit
voor uw klanten

Nieuws

Ons team

William Hoekman

EIGENAAR

In 2019 ben ik begonnen met het werken bij Q-A Services. Inmiddels ben ik de eigenaar van het bedrijf. Het dagelijks op pad zijn en het keuren van de producten blijft afwisselend. De kwaliteit van het product staat altijd bovenaan! Ook het contact met de klanten en de verpakkers vind ik erg belangrijk.

Corry Hoekman

MEDE-EIGENAAR

Sinds 2011 werk ik bij Q-A Services. Ik hou me bezig met de administratie en het uitwerken van de rapportage. Deze rapportages worden vervolgens naar de klant gestuurd. Elk producht is verschillend, dat is wat het werk leuk maakt. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van het bedrijf.

Jasper de Visser

KWALITEITSCONTROLEUR

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Q-A Services als kwaliteitscontroleur. In 2015 ben ik begonnen met het werken in de uien branche. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Nu ik werkzaam ben bij Q-A Services wil ik mijn horizon verbreden in de AGF sector. De vele verschillende producten en verpakkers maken dit werk leuk en uitdagend.

Piet Roos

KWALITEITSCONTROLEUR

Sinds juli 2021 ben ik op drukke tijden als ZZP-er voor Q-A Services werkzaam. Ik heb veel kwaliteitservaring in (vers) producten opgedaan als hoofd QC bij een grote conservenfabriek. Naast mijn huidige werk (sinds 2016) als coach en christelijk spreker is het werk voor Q-A Services een voor mij welkome en praktische aanvulling.